Verkiezing Utrechter van het jaar

i-did-log-7383Voor de gemeente Utrecht maak ik elke maand een interview voor hun nieuwsbrief Werk en Inkomen. Deze nieuwsbrief ontvangen mensen die een de bijstandsuitkering ontvangen elke maand. In oktober bezocht ik het bedrijf ‘i did slow fashion’ van Mireille Geijsen. “Ik ga graag duurzaam om met grondstoffen en met mensen,” vertelde Mireille. “Daarom hergebruik ik textiel, en krijgen mensen die een tijd niet gewerkt hebben bij ons een opleiding, waarmee ze weer kansen krijgen op de arbeidsmarkt.” Dit sprak mij helemaal aan, wat een mooi mens met een prachtig bedrijf! Toen ik in het Algemeen Dagblad las dat je mensen kon nomineren om Utrechter van het Jaar te worden, heb ik haar naam ingestuurd. Tot mijn grote verrassing zit Mireille bij de tien kandidaten waarop we kunnen stemmen. Ik zou zeggen: doen!
Lees hier het interview.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *