Oliebollengekte

oliebollen lw-7516“Alles wat je aandacht geeft, groeit”, hoorde ik laatst iemand zeggen op Radio 4. Een prachtig voorbeeld hiervan is de nationale Oliebollentest van het AD. Bron van veel plezier, en ook van oneindig leed. Je zult als oliebollenbakker maar op de laatste plaats eindigen. Maar restaurant Vroeg uit Bunnik eindigde op de negende plaats, en heeft dat groots aangepakt. Nu dacht ik zelf: “Wie is er zo gek om naar Bunnik te reizen voor de oliebollen?” Ik kan jullie zeggen: heel veel mensen! Karel en ik pakten de fiets en belandden in de echte oliebollengekte. Naast het restaurant was extra parkeerruimte gemaakt, compleet met een verkeersregelaar.

oliebollen lw-7519

Gezellige muziek veraangenaamde het wachten. En de eigenaar trakteerde de mensen in de rij op een voorproefje van het heerlijks dat we gingen aanschaffen.

oliebollen lw-9959

Binnen was het hele proces van de verkoop uiterst efficiënt ingericht. Het bestellen was gescheiden van het betalen en de medewerkers droegen voor deze gelegenheid speciale T-shirts. We stonden dan ook snel weer buiten. Compleet met de laatste appelbeignets. Die waren om 13 uur al uitverkocht.

 

1 Reactie op “Oliebollengekte

  1. Harold schreef:

    Kleine correctie op je verder leuke blog. Op de foto niet de eigenaar maar de bedrijfsleider die u trakteert op heerlijk oliebollen. Eigenaar heeft mede met de bakkers deze geweldige oliebollen gebakken en was dus veel achter de schermen bezig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *