Genieten van de Late Rembrandt

late rembrandt2 log-5774Vriend Wim belde vanochtend met een ‘rare vraag’. Of ik hem vanavond naar het Rijksmuseum zou willen rijden. Wim werkt in het Rembrandthuis en al zijn collega’s waren uitgenodigd om tussen vijf uur en half 7 de tentoonstelling ‘de late Rembrandt’ te bekijken. Vanwege een knieoperatie is Wim behoorlijk gehandicapt, en kan hij niet met het openbaar vervoer reizen. Wat een buitenkans! In alle rust heb ik kunnen genieten van de meesterwerken. Wat was het prachtig.

2 reacties op “Genieten van de Late Rembrandt

 1. Anneroos schreef:

  Wat heerlijk lijkt me dat Anna!
  Ik heb al zo genoten tussen al die mensen!

 2. Olga van Liebergen schreef:

  Hai Anna, wat een bof inderdaad!
  Vanavond ga ik kijken naar de late Rembrandt.
  Verheug me er op!
  Groet Olga

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *