Een enerverende kanotocht

kano-6911Vandaag hebben Karel en ik een kanotocht gemaakt met onze vrienden Han en Karin over de Roer. We zijn gestart in Vlodrop en geëindigd in St. Odiliënberg, zo’n 2,5 uur varen verder. Daar tussenin hebben we het nodige meegemaakt.
kano-6913Het begin was idyllisch! Wat is de Roer mooi, we waanden ons in het buitenland. Plots zagen we een ijsvogel. En nog een. Voor het eerst in mijn leven, wat een euforie. kano-6914Dat veranderde toen Karel en ik omsloegen met de kano. En vlak na ons deed het weer hetzelfde, waarna we in woeste slagregens zeker een uur lang hard gepeddeld hebben om het eindpunt te bereiken.kano-6916Iedereen was blij toen de basiliek van St. Odiliënberg in het zicht kwam. We waren doornat, maar wat is dit een prachtig einde van een wonderlijke tocht. En ondanks alles: wat een mooie dag!

1 Reactie op “Een enerverende kanotocht

  1. […] maar net, of we zien een ijsvogel vliegen over het water. Grote opwinding, net zoals tijdens onze kanotocht. Zo heb je je hele leven nog nooit een ijsvogel gezien, en zo zie je er twee in één […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *