Een kantoor is een koninkrijk voor een hond

Tjonge, wat leiden die communicatiehonden een leven als een god in Frankrijk. Ik kan niet anders zeggen. Ziehier hond Loeka van het creatieve bedrijf Greenberry. Dit bedrijf voor design & commmunicatie is gevestigd in een prachtig gebouw aan de Maliebaan. Loeka scharrelt hier de hele dag wat rond. Nu zit ze bij baas Jan-Willem op schoot.

In de praktijk zorgt officemanager Bente Horlings (l) voor haar. Maar ook projectleider Mariska Poppenberg is dol op haar.

Loeka heeft genoeg plaats om zich te bewegen. Hier is ze op weg naar een klant die zojuist heeft aangebeld.

Ja, ik ben braaf. Krijg ik nu iets te eten?
Lees Loeka’s verhaal op de site van de Utrechtse communicatiekring. En zit er bij jullie een hond op kantoor? Laat het me weten door hieronder een reactie achter te laten, ik neem contact met je op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *